Elance Work Differently Summit, Bucuresti

Ca Reprezentant Elance România pentru oraşul Bucureşti vă anunţ că pe 31 Ianuarie 2013, adică în curând va avea loc Elance „Work Differently” Summit. Simt nevoia să prezint câteva clarificări, idei şi desigur, să vă îndemn să veniţi. 

Discutând cu colegii de la Elance Europe am înţeles că România va fi una dintre ţările cu mare potenţial şi interes pentru anul 2013 în ceea ce priveşte freelancing-ul şi colaborările de tip project-based. La ora actuală, în România suntem o echipă de 5 oameni: Vali, reprezentant Elance în Iaşi, Adrian (pentru cunoscători, Monoranu) în Bacău, Ana-Maria, Irina şi subsemnata în Bucureşti. 

elance_logo

Ceea ce încercăm noi este să susţinem training-uri, webinarii, social events şi alte evenimente atât pentru cei care doresc să înveţe ce înseamnă să fii freelancer, cum poţi deveni unul, de unde începi, primii paşi, cât şi pentru cei care deja sunt activi ca liber-profesionişti. Desigur, promovăm platforma Elance care la ora actuală este cea mai de succes platformă la nivel internaţional. Programele de Elance Country Representative şi Elance Freelance Mobilizer se desfăşoară în mai multe ţări, nu doar la noi. Mi-ar fi greu să estimez un număr exact, dar pot da câteva exemple: Grecia, Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria, Ukraina, Egipt, Brazilia, Mexic, Spania, Portugalia. Ceea ce vreau să vă împărtăşesc sunt o serie de evenimente care vor urma în următoarea perioadă: training-uri, webinarii cu unul dintre reprezentanţii locali Elance, dar şi o conferinţă de presă. 

În cadrul conferinţei de presă, voi participa alături de doi dintre reprezentanţii biroului Elance Europe, în încercarea noastră de a vă comunica viziunea Elance, planuri de viitor, perspective, dar şi increderea că România este o ţară cu oameni frumoşi şi talentaţi. Locaţia încă nu este una definitivă, însă lucrăm cu agenţia de PR pe partea asta. Aşa că vă invit să ne includeţi acest Summit în calendarul activităţilor voastre pentru data de 31 ianuarie. Sperăm să vină atât persoane interesate, curioase, freelanceri, cât şi bloggeri pentru că vom vorbi despre munca online. Eu zic că are relevanţă cu blogosfera, dar dacă nu am dreptate, mă puteţi contrazice în comentarii. 

Update-uri: 

Locaţie: Music Club, Str. Baratiei 31, Bucharest 

Data & ora: 31.01.2013, ora 6pm 

Invitaţiile se fac pe bază de înscrieri prin link-ul: http://elance-bucharest.eventbrite.com/ 

Activităţi & Discuţii: 

1) Invitaţii prezenţi vor asculta poveşti de succes ale Elancerilor locali;

2) Ne vom bucura împreună de snack-uri şi de networking cu alţi Elanceri;

3) Vom afla insight-uri despre „ceea ce este pe platforma Elance”

4) Invitaţii au ocazia să-şi imbunătăţească şansele de a fi contractaţi în proiecte şi de a genera câştiguri din freelancing-ul online

5) Vom oferi premii celor mai de succes freelanceri de pe platformă şi bunătăţi Elance in ediţie limitată 🙂

Reclame
Comments
2 Responses to “Elance Work Differently Summit, Bucuresti”
 1. promotiveit spune:

  As fi fost interesata de prezentare, din pacate cred ca voi renunta la bilete pentru ca nu gasesc nicaieri informatii concrete despre cat dureaza, ce se intampla, despre ce anume se vorbeste concret (macar un titlu de prezentare), care sunt sesiunile/pauzele, etc. Daca as fi fost din Bucuresti, treaca mearga. Dar sunt din Iasi si nu stiu daca efortul de a veni cu trenul dus-intors pentru prezentare va fi pe masura asteptarilor… Sper sa se sustina asa ceva si in Iasi, atunci voi veni cu siguranta.

 2. Roxana spune:

  Am spus in update despre ce va fi vorba.
  Începe la ora 6pm, nu cred că vom sta mai mult de ora 10pm. La ora 11 ai tren spre Iaşi.

  Nu ştiu dacă se va organiza şi la Iaşi, cel puţin nu în modul organizat aici in Bucureşti. Mi-ar plăcea să vii şi să cunoşti alţi freelanceri, să cunoşti oficialii de la Elance Europe etc.

  Decizia e a ta. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • Meta

 • Arhive

 • Categorii

 • Sa pastram Romania curata!
 • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: