Design-ul Interior, din ce in ce mai fresh in online

Probabil că ştiţi asta deja, dar mie imi place să vorbesc din experienţă directă sau indirectă (adică prin directa observare a persoanelor apropiate). Şi din experienţa mea, poate pentru că am şi scris şi „cercetat” destul domeniul, mă bucur cu adevărat să spun că design-ul interior s-a lansat din ce în ce mai mult în online. Şi se încearcă o abordare cât mai fresh. 

silver_deco

 

sursa: https://www.facebook.com/silverdecor

În ultima perioadă am avut un număr destul de mare de clienţi interesaţi de promovare online pe nişe precum home improvement, design interior, outdoor design etc. Ştiţi voi, dacă e în trend, se caută. Ceea ce e bine. Mă bucur să văd că oamenii sunt dispuşi să investească în business-uri online, că preferă promovarea pe Internet, atât de low budget şi targetată pe consumatori. Design-ul interior nu are cum să se demodeze, ca nişă. Poate pentru că odată ce ai casa ta, vrei să o transformi într-un mediu cât mai comod şi relaxant, cât mai pe placul tău. Şi atunci, începi şi „lucrezi” la fiecare detaliu: de la covoraşul de „welcome” din faţa casei sau apartamentului până la tapet.

Nu ducem lipsă de sugestii: există din ce în ce mai multe business-uri online de mobilă, de la vintage până la minimal. Unele dintre ele şi-au lansat aplicaţii mobile şi cataloage întregi, accesibile la un singur click. Avem o întreagă reţea de social media care promovează puterea imaginilor (vezi Pinterest), iar de la ea a luat naştere şi Fab.com, un site pe care găseşti recomandări şi design-uri interioare neconvenţionale. Desigur, e cam greu să cumperi aşa ceva de acolo, preţurile nu sunt friendly deloc, iar ca să ajungă comanda în România, zic eu că ne mai creşte barba mult şi bine.

Totuşi contează enorm că firmele de decoraţiuni interioare încep să mişte şi la noi, nu doar la mii de kilometri depărtare de fibră optică. Lumea începe să înţeleagă comunicarea prin imagini şi câteva cuvinte, lumea începe să înţeleagă social media. Şi mai important, business-urile încep să înţeleagă social media. 

 

Reclame
Comments
2 Responses to “Design-ul Interior, din ce in ce mai fresh in online”
  1. Ar fi chiar fain sa fie prezenti din ce in ce mai intens pe piata online de advertising, nu de alta dar imi place domeniul de arhitectura, interior design, constructii in general! 😀

  2. Roxana spune:

    😀 sperăm să fie. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: