Un Website Profesional Nu Poate Fi Lipsit De Un Hosting Pe Măsură

Nu de multe ori mi-a fost dat să aud zeci, dacă nu sute de sfaturi legate de site-uri: cum trebuie să arate, design, nişe, optimizarea keyword-urilor onsite şi offsite ş.a.m.d. Mie mi se pare că de multe ori lumea ignoră esenţialul.

Da, ok, vreau o temă unică, vreau design unic sau cel puţin personalizat, vreau ca motoarele de căutare să mă claseze în prima lor pagină pe anumite keyword-uri. Vreau toate astea şi mai mult, cititori, trafic, monetizare ş.a.m.d.

Dar oare de ce creez un website? Doar pentru mine? Dacă l-aş face doar pentru mine, atunci nu l-aş lansa public. Cheia succesului sunt cititorii şi informaţia. Informaţia e transmisă tot pentru cititori şi consider că niciun site owner care se respectă nu creează un website doar pentru seo.

De aceea cred că un website profesional nu poate fi lipsit de un hosting pe măsură. Ai nevoie de suport 24/7, ai nevoie de spaţiu cât mai mare, ai nevoie de profesionalism, rapiditate în rezolvarea problemelor, servere care să nu pice în momentul în care traficul depăşeşte 50.000 de unici pe zi, back-up al informaţiei prezentate pe site, servicii şi hosting dedicat etc. . Da, ai nevoie de toate acestea, altfel nu vei ajunge niciodată la nivelul website-urilor mari internaţionale.

Mai mult decât atât, ca orice business-man de talie mare sau mică, trebuie să gândeşti în termeni business. Ce înseamnă asta? Înseamnă să ai strategii ale costurilor şi beneficiilor, să ai mereu în gând acel ROI – return on investment, astfel încât fiecare mişcare să nu implice pierdere de timp, de bani, de idei, ci să fie mai degrabă o investiţie minoră sau majoră care să îşi merite banii şi să genereze profit.

Aici intervin câteva principii clasice de marketing pe care orice om le aplică în viaţa de zi cu zi: raport calitate-preţ, raport preţ-servicii, aşteptări şi rezultate etc. Aşa că orice ofertă de găzduire web trebuie să îşi merite banii şi trebuie privită ca pe o investiţie, astfel încât business-ul tău online, fie el un singur website să poată ajunge la un nivel profesional. Şi să ofere, desigur, toate avantajele de mai sus, odată cu mai puţine surprize neplăcute, mai puţini useri frustraţi şi nervoşi, mai puţine erori de hosting şi mai puţin incidente de genul “404 Error” atunci când traficul creşte neaşteptat de mult într-o zi.

Atât am avut de spus şi dacă tot am ajuns la final, vă recomand un serviciu Top Level Hosting: http://www.tlh.ro/ .

 

sursă imagine: ggtai

Comments
4 Responses to “Un Website Profesional Nu Poate Fi Lipsit De Un Hosting Pe Măsură”
 1. gyury spune:

  Foarte fain site-ul tau! Aerisit, logic. Imi palce!

 2. mishkulake spune:

  Crezi ca trebuie să-mi fac pf ?

 3. mishkulake spune:

  Multumesc! O asa preciere daca vine de la tine, ma incanta sigur!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • Meta

 • Arhive

 • Categorii

 • Sa pastram Romania curata!
 • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat: