Despre maşini, asigurări şi priorităţi

Azi vorbim despre maşini şi asigurări.

Personal, nu am carnet. Încă îmi fac curaj să îmi adun timpul pentru a mă reîntoarce o lună în oraşul natal şi a face şcoala de şoferi. Există şi posibilitatea să urmez o şcoală de şoferi din Bucureşti, dar încă am dubii în legătură cu felul în care m-aş descurca în traficul capitalei. 

Nu spun că în alte oraşe traficul nu este infernal, dar aici situaţia scapă total de sub control. Ajung la concluzia că poate sunt mai multe maşini decât locuitori. Şi ca în orice oraş aglomerat, cu o circulaţie a autoturismelor la fel de aglomerată, accidentele auto sunt la ordinea zilei. Nu trece zi în care să nu aud că s-au mai ciocnit doi, că spatele unei maşini s-a întâlnit cu capota alteia ş.a.m.d. Într-un astfel de trafic, fără asigurare auto eşti un om mort.

Problema e că nu oricine are maşină îşi permite un RCA costisitor. Şi atunci ce e de făcut? Mergi pe noroc şi te rogi permanent că nu vei fi ciocnit, tamponat, accidentat? Asta ar fi o alternativă. Alta ar fi să îţi cauţi un RCA ieftin care să te acopere cât mai mult în trafic. Şi nu numai. În felul ăsta, pleci şi tu la serviciu, cumpărături, plimbare cu o grijă în minus. Ceea ce nu e chiar atât de rău, nu-i aşa?

Dacă vrei să afli toate detaliile legate de cât ar costa asigurarea pentru maşina ta, ce presupune şi alte informaţii, ai două opţiuni: fie foloseşti un calculator RCA, fie apelezi la un serviciu de broker asigurari. Şi nu uita de panourile cu mesajul “Viaţa are prioritate!”.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: