Elance.com ajunge si la Iasi

Aviz celor interesaţi de freelance  şi celor cărora le surâde ideea de a lucra proiecte de acasă, fără a fi nevoie să urmeze un program strict de 8 ore pe zi.

Unul dintre cele mai mari online freelance markets, Elance.com anunţa în urmă cu ceva timp că are nevoie de un reprezentant din România. Probabil nimeni nu se aştepta ca totul să se petreacă atât de repede, dar iată că în curând îşi anunţă sosirea sa la Iaşi. Conform unui anunţ oficial primit azi-dimineaţă, la Iaşi se vor face training-uri gratuite şi întâlniri lunare cu comunitatea de freelanceri, indiferent dacă eşti începător sau avansat. Important este să participi şi să împărtăşeşti din experienţa ta celorlalţi sau să înveţi de la alţii.

Vor fi de asemenea şi training-uri sponsorizate, unde reprezentanţii locali vor oferi informaţii despre platforma Elance.com şi despre cum să faci pentru a ieşi în evidenţă. Aceste training-uri vor oferi tips-uri despre cum să-ţi îmbunătăţeşti profilul, cum să trimiţi propuneri de colaborare clienţilor şi multe altele.

Reprezentantul local pentru Iaşi este Valentin Ciacâru, pe care îl găsiţi disponibil pentru întrebări şi detalii la adresa de email: vciacaru@crp.elance.com . Orele, datele şi locaţiile pentru sesiunile de training şi întâlniri vor fi anunţate pe pagina oficială de facebook a Elance România.

Reclame
Comments
2 Responses to “Elance.com ajunge si la Iasi”
  1. Georgeta spune:

    Interesant articol. E bine ca ai oferit informatii complete.

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] acum multe luni că Elance a ajuns şi la Iaşi, prin colegul meu, Vali Ciacâru. Între timp, a ajuns şi la Bucureşti, dar nu am apucat să fac […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: