Cu masina la drum

Când vine vorba de ales între mijloace de deplasare, sunt genul care preferă maşina. Nici trenul nu e rău la nevoie, dar maşina e clar cea mai bună şi confortabilă alegere. În plus, îţi dă sentimentul acela de posesie: „E a mea!”.

Problemele apar atunci când dai de o vreme deloc prietenoasă şi te trezeşti că ai de făcut îmbunătăţiri substanţiale: schimbat anvelope, schimbat uleiul de motor, cărat după tine jumătate de garaj, dacă se poate. Pentru că niciodată nu se ştie ce zăpadă sau ploaie te aduce într-un şanţ sau te învârte pe autostradă.

Iarna e cel mai aiurea anotimp pentru şoferi, părerea mea. Pe lângă faptul că accidentele auto aproape că se dublează în anotimpul rece, ai de investit serios în maşina ta, altfel te trezeşti cu un poliţai ce te trage pe dreapta şi îţi trânteşte o amendă de te doare capul. Desigur, prima lor grijă în trafic e să ai maşina echipată cu anvelope iarnă, eventual lanţuri pentru roţi. Dacă nu le ai, vei simţi uşor cum portofelul tău va fi mai gol şi mai uşor. 🙂

Deşi recunosc, dacă e drumul bun şi curăţat, nu ştiu cine are de gând să investească atâta în maşina personală. Mulţi şoferi încă mai circulă cu maşina echipată cu anvelope vară şi nu păţesc nimic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: