Google Career Workshop

Nu ştiu câţi dintre voi au auzit de Google Career Workshop.

Eu una nu ştiam că se practică aşa ceva şi prin România. Auzisem acum câţiva ani, pe când făceam plimbări prin Europa de Vest. Însă nu prea auzisem să mişte ceva şi la noi. Asta până azi, când am dat peste site-ul celor de la Hipo.ro.

Până recent, când auzeam de angajări la Google, îmi imaginam că este doar în domeniul tehnic, iar noi, cei fără studii în IT, nu prea avem ce căuta acolo.
Dar cei de la Google Career Workshop promit să fie un event adresat şi celor care lucrează în sectoarele non-tehnice. Spre exemplu, cei ce lucrează în Online Marketing şi Sales (Vânzări), s-ar putea arăta extrem de interesaţi de astfel de oportunităţi. În fond, Google a devenit un gigant şi totodată mulţi dintre noi visează la o carieră în cadrul companiei.

Românii care vorbesc fluent limba engleză, sunt pasionaţi de Internet, Online Marketing şi eCommerce, au ceva experienţă în domeniu, pasiune pentru Online, rezultate şcolare bune şi au posibilitatea de a lucra în capitala Poloniei sau cea a Irlandei, au toate motivele să aplice pentru un job la Google.

În cadrul evenimentului puteţi afla mai multe şi despre OMAP (Online Media Associate Program), iar aplicările se fac prin accesarea site-ului celor de la Hipo.ro şi înscrierea cu un CV.

Google Career Workshop va avea loc în cadrul Târgului de Job „Angajatori de Top”, sâmbătă, 29 octombrie, ora 16, la Sala Palatului, etaj 1, Sala A.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: