Nunti si stress

Zilele trecute am aflat că o prietenă este pe cale să se mărite. După câţiva ani de relaţie, el a cerut-o în sfârşit în căsătorie.

E frumos să vezi cum unii oameni radiază de fericire, iar prietena asta a mea se află printre acele persoane. Entuziasmul însă s-a transformat într-un stress continuu. Timpul puţin până la nunta din vară o îngrijorează cumplit.

Nu ştiu cum e să organizezi o nuntă, însă probabil e destul de dificil. Trebuie să ai în vedere orice detaliu: flori, invitaţii scrise frumos care să ajungă la invitaţi, verighete, coafură, ţinute etc.
Dar invitaţii sunt ultima ta problemă atunci când organizezi o nuntă. Locaţia este cea mai dificilă de găsit. Deşi există zeci de restaurante de nunti, trebuie să îl alegi pe cel potrivit şi disponibil în data nunţii.

Desigur, servirea trebuie să fie impecabilă. Iar mireasa să poarte o rochie ce o va transforma într-o prinţesă pentru o noapte. Invitaţii trebuie să se simtă bine, iar muzica să fie pe placul tuturor. E destul de greu – eu aş zice aproape imposibil – să ai in vedere preferinţele a 100+ de invitaţi.

Dar iată că multe dintre femeile de azi reuşesc şi în mare măsură se datorează unui ajutor profesionist venit din partea serviciilor de organizate nunţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: