EST HR

La nivelul judeţului Iaşi s-a deschis Punctul de Egalitate de şanse Iaşi din cadrul proiectului iniţiat de Blocul Naţional Sindical, având titlul:

ESTHR – pachet integrat de acţiuni pentru dezvoltarea rolului femeii în societatea românească”, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013.

În cadrul Punctului de Egalitate în Şanse puteţi beneficia de servicii de consiliere gratuită şi confidenţiale pe probleme legate de egalitate de şanse şi totodată pentru derularea unor activităţi antreprenoriale.

Vă aşteptăm la prezentarea proiectului ESTHR care va avea loc astăzi, joi, 18 noiembrie, ora 18:00, în sala D206, facultatea de Psihologie, UAIC, corpul D, Iaşi.

Anunțuri
Comments
One Response to “EST HR”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] EST HR Thu Nov 18, 2010 12:39 pm La nivelul judeţului Iaşi s-a deschis Punctul de Egalitate de şanse Iaşi din cadrul proiectului iniţiat de Blocul Naţional Sindical, având titlul: “ESTHR – pachet integrat de acţiuni pentru dezvoltarea rolului femeii în societatea românească”, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013. În cadrul Punctului de Egalitate în Şanse puteţi beneficia de servicii … […] […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: