Blogmeet #30 – retrospectivă

A fost, s-a terminat (sursele anonime spun că undeva spre dimineaţă) pe la casele noastre, ale altora şi aşa mai departe. În mod sigur mi-am primit înjurături pe motiv că am furat-o pe Iulia după miezul nopţii, pentru că la 4 dimineaţa mi-a sărit somnul cu totul. „E lună plină, cine e de vină?”-nu e, dar nu asta contează.

Cum a început? Păi nenea Rpx şi domnişoara Iulia s-au oferit să mă ia cu maşina de la scara (blocului). Thanks god for that, altfel fixativ+ploaie=not love. Am ajuns aproape de Clubul Presei, am cules câţiva braşoveni de prin boscheţi (nu mă înţelegeţi greşit, dar o luaseră pe căi greşite, adică pe cărarea imediat următoare Clubului Presei). I-am adus pe calea cea dreaptă, ne-am foit juma’ de oră cu mesele pentru că eram mulţi, a dracului. Mă simţeam ca la un teambuilding de prin anul 1, doar că aici eram toţi bloggeri şi nu cercetători.

Au început să apară întârziaţii şi întârziatele. Şi am început să ne îngrămădim la mese, să ne semnăm prezenţa şi să bem. Am dat şi din cap puţin, aşa ca pe vremurile bune din anul 1, deşi headbanging-ul din anul 1 nu se compară la volum cu cel de aseară. Am mai discutat, am râs, blitz-uri multe, vin fiert, bere, vin fiert, bere, vin fiert, bere, vin fiert, bere etc. Aştept să ne spună şi LaVINia BiBERI ce a consumat: vin, bere, beri sau toate la un loc? 😀

Să nu uităm că au fost şi persoane parazite, undeva aproape de zona barului, care se chinuiau să salute de 2-3 ori ca să se facă auzite.
Anyway, după Clubul Presei şi multă agitaţie pe acolo ni s-a făcut foame, aşa că pornirăm toţi în grup viteji spre Pizza Pazzo. Dar ia loc de unde nu-i pentru 30 de bloggeri înfometaţi. Ne-am foit, am răguşit, ne-am cerut în căsătorii cu brelocul de la chei ( =)) ) şi altele undeva lângă Pub 25. În final, cu greu, am ajuns la Pizzeria Domnească. Să zică ăia „săru’mâna”, pentru că au făcut vânzare, iar noi consumaţie. Totuşi, guys, mai aveţi de lucrat la berea nefiltrată şi la sosul extra-picant.

Şi de aici mi se rupe mie firul pentru că oboseala şi-a spus cuvântul şi alte varii motive. Oricum, braşovenii nu au avut ocazia să îmi asculte accentul moldovenesc (pentru că nu-l am, deh!). Lavinia a avut grijă ca #dreamteamro să se transforme în #drinkteamro, s-a lăsat cu multe, dar nu spunem nimic. Bineînţeles, eu nu am de unde să ştiu. Aştept alte informaţii.

Pe scurt, m-am distrat, chiar dacă nu am fost la nivel maxim de dispoziţie, dar tura viitoare îmi iau revanşa, promit. Am fost singura roşcată din grup! (happy face)
P.S.1 Nepoate, aştept să mă treci în blogroll, cum ai promis aseară.
P.S.2 Diseară ne vedem în Dublin Pub care cum ajungeţi, la un concert Folk. Ne (în)cântă Cip.

Reclame
Comments
14 Responses to “Blogmeet #30 – retrospectivă”
 1. DrCriss spune:

  A fost foarte fain aseară. Trebuie neapărat să mai merg la blogmeet-uri în Iași. Iar peripețiile de după pizza…au fost multe..și, fără să mă mândresc, probabil eu sunt singurul care și le amintește pe toate. Dacă vrei detalii, îmi găsești id-ul pe la Iulia 😀

 2. Roxana spune:

  @Dr. Criss: :)) Deci nu am auzit eu rău. 😀

 3. Nepoate spune:

  Sarmanul om cum era sa se plimbe de nebun prin Iasi pentru ca noi restul eram prea scufundati in vapori de alcool si l`am uitat. Noroc cu Razvan ca l`a luat sub aripa lui
  Si asa cum am promis, una bucata link a fost adaugata

 4. Roxana spune:

  @Nepoate: you should feel guilty. :))
  p.s. Mă doare gâtul de la dat din cap, mi-am pierdut dexteritatea. :((

 5. Nepoate spune:

  oooo daaa, nu voiam sa zic nimic de asta, ca sa nu ma fac de ras. Gatul – au

 6. Roxana spune:

  Cel mai dureros e că nu pot lua perna la facultate diseară, să-mi stea gâtul relaxat. 😀

 7. somnulescu spune:

  Acelasi tipar.
  1)Intalnire
  2)Baut
  3)Mancat
  4)Baut – optional
  5)Plecat acasa.

  Cred ca de asta am si facu #HaiLaFotbal la momentul respectiv. Tin sa cred ca bloggerii din Iasi ar trebui sa fie mult mai creativi decat iesiri la bere.

 8. Roxana spune:

  Care e graba? :))

 9. DrCriss spune:

  @Nepoate Mă descurcam eu cumva…Citez „E funny că eu, fiind mai mic, trebuie să dau lecții de responsabilitate celor mai mari”. Cine își recunoaște expresia? 😀

 10. Roxana spune:

  :)) există şi copii responsabili în ziua de azi.

 11. DrCriss spune:

  SUNT MAJOR!!! :)) :)) ce-i drept, încă sunt copilul părinților. Interesant e că în seara aceea au fost persoane care mi-au dat 12,15,20 și respectiv 22 de ani =))

 12. Roxana spune:

  E bine, viitorul sună bright. Mie în anul 1 de facultă îmi dădeau 14-16 ani, în anul 2 deja aveam 17 ani conform unor opinii. Acum în anul 3 probabil am devenit majoră. Şi când mă gândesc că merg spre 22 de ani, mă ia cu dureri de cap. :))

 13. Pavel spune:

  Somnule, ultima nu e valabilă. Nu am plecat acasă. Am dormit și noi ca niște boschetari 😀

  Iar blogmeetul ăsta chiar a fost unul ieșit din tipar.

  Cât despre #HaiLaFotbal, te bagi la un fotbal?

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] Blogmeet #30 – retrospectivă Sun Oct 17, 2010 12:26 pm A fost, s-a terminat (sursele anonime spun că undeva spre dimineaţă) pe la casele noastre, ale altora şi aşa mai departe. În mod sigur mi-am primit înjurături pe motiv că am furat-o pe Iulia după miezul nopţii, pentru că la 4 dimineaţa mi-a sărit somnul cu totul. “E lună plină, cine e de vină?”-nu e, … […] […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • Meta

 • Arhive

 • Categorii

 • Sa pastram Romania curata!
 • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi
%d blogeri au apreciat asta: