Email cu bune maniere

Dimineaţă mi-am verificat email-ul şi unul mi-a atras tura asta atenţia, trebuie să recunosc. Mai jos puteţi citi câteva „bucăţi” extrase din el. Care e treaba, în mare? Păi o cucoană s-a apucat să facă un show televizat despre bune maniere. Şi caută ca disperata domnişoare care se încadrează în descrierea de mai jos.


Înainte să vă las să râdeţi copios, îi transmit câteva mesaje organizatoarei:
1) Cluburile de piţipoance şi cocalari sunt total lipsite de bune maniere, staţiile de metrou, autobuz şi tramvai la fel. Uită-te la o coadă infernală de la farmacie sau la spitale. Nu e nevoie să trimiţi email-uri la un milion de utilizatori, e de ajuns să fii puţin mai atentă în jurul tău.
2) Din câte ştiam, bunele maniere nu se învaţă dând recompense materiale, dar bineînţeles că pentru un show televizat trebuie ceva care să atragă, nu? Oricum, nu-ţi fă probleme, dragă organizatoare, sunt sigură că fata care se scarpină în nas la trecerea de pietoni sau care mestecă guma şi o întinde pe deget sau care mănâncă cu mâna pe post de furculiţă va veni cu plăcere să se înscrie la preselecţii.
3) Păcat că nu îţi plac şi bărbaţii, ai fi putut începe cu politicienii. Şi ăştia dau bine pe sticlă, nu doar piţipoancele 90-60-90. 😉
Iată email-ul. Enjoy it!

Cautam fete cu varste cuprinse intre18-25 de ani, care cel putin o data au
fost catalogate de prieteni sau de membrii familiei ca fiind vulgare,
salbatice, lipsite de feminitate, sau chiar violente,
pentru a participa
la cursurile primei Scoli de BUNE MANIERE din Romania[…].

Daca esti o persoana care corespunde acestei descrieri sau cunosti pe
cineva care are mari probleme de comportament sau atitudine, suna la […].
Onorariul pentru fete este cuprins intre […] de euro, plus premiul cel mare pe care il va lua castigatoarea.

Comments
6 Responses to “Email cu bune maniere”
  1. Sebastian spune:

    şi nici măcar nu e originală; tipul de emisiune e copiată din Marea Britanie, „Ladette to Lady „…

  2. Roxana spune:

    Cheaters! :))

  3. Pavel spune:

    Când fu licean, după o ceartă serioasă cu profa de chimie, diriga m-a pus să-mi iau de la bibliotecă un Cod a bunelor maniere. Am refuzat și până în ultima zi de școală am avut nota 4 la purtare, care a devenit 9 parcă. Acum cred că oferta asta mi-ar prinde bine. Îmi pun o perucă și la sfârșit o să iau și banii.

    Și o mai anunț și pe dirigă că am ajuns un om manierat. 😀

  4. Roxana spune:

    @Pavel: Oh yeah :> . Îţi dai seama? Faci reclamă la bloguri şi blogosfera ieşeană te susţine. Venim toţi cu pancarte pe care scriem că „Pavelina” merită să câştige. 😀 :))

  5. reclama la scoala de bune maniere….inca un argument ca nimeni nu lea putut auzi pe toate

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Email cu bune maniere Fri Aug 27, 2010 11:05 am Dimineaţă mi-am verificat email-ul şi unul mi-a atras tura asta atenţia, trebuie să recunosc. Mai jos puteţi citi câteva “bucăţi” extrase din el. Care e treaba, în mare? Păi o cucoană s-a apucat să facă un show televizat despre bune maniere. Şi caută ca disperata domnişoare care se încadrează în descrierea de mai jos. Înainte … […] […]



Lasă un comentariu

  • Meta

  • Arhive

  • Categorii

  • Sa pastram Romania curata!
  • Evenimente Iasi, Articole legate de Iasi, Interviuri Iasi